Hodnocení obchodu

4,6 32 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
2x
3
0x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
KP Avatar autora | 4.10.2019
Spokojená vůbec nejsem po měsíci nemám ani zboží ani peníze nazpátek. V polovině září, když jsem to urgovala a nemohla jsem se dovolat, ani na email mě nikdo neodpovídal. Až když jsem vložila negativní hodnocení na stránky, které bylo vymazán. Mi napsali email s tím že peníze mi vrátí. Do dnešního dne nemá vůbec nic. Tento obchod nedoporučuji, zaplatíte pouze peníze.
BK Avatar autora | 1.10.2019
No nevím cca měsíc zpět jsem si objednal pár věci a do dneska žádná sms,ani nic... a volal jsem číslo neexistuje nebo je nedostupné...a na e-mail taktéž nic.. tak nevím zda mám čekat nebo si objednat jinde... Takže nedoporučuji ..konverzace z obchodu žádná...a objednávka taky nic...
Avatar autora | 30.7.2019
Velká spokojenost,doporučuji.
PK Avatar autora | 13.7.2019
O.K.
Avatar autora | 4.7.2019
Velmi spokojen.
P Avatar autora | 4.4.2019
Trochu delší dodání, ale nikam nespěchám. Jinak vše OK
JM Avatar autora | 29.3.2019
Můžu obchod jen doporučit! Vše v pořádku došlo a zboží funkční!
RB Avatar autora | 19.3.2019
Tak celá věc kolem mé objednávky se vysvětlila, balíček se zatoulal někde na cestě, z obchodu se mi omluvili a já omluvu přijal. Je to seriózní jednání a mohu tedy obchod doporučit.
RB Avatar autora | 19.3.2019
Nespokojen. 11.3. Jsem si objednal zboží, dnes máme 19.3. a zboží nikde ! Pouze mi přišla hláška od zasilkovny, že čeká na dodání zboží z obchodu. Hláška přišla 11.3. 2019. Telefonoval jsem na telefon uvedený v mailu nemocný majitel mě odkázal na jiné číslo ze stránek obchodu, kde mi hovor spadnul do schránky. Co dodat.
PK Avatar autora | 18.3.2019
skvele
MK Avatar autora | 16.3.2019
Vše ok
Avatar autora | 14.3.2019
Perfektní služba !! Výrobek jsem zatím neprověřil. Voda je ještě studená !!
R Avatar autora | 8.3.2019
Objednal jsem si z tohoto shopu nic mi nepřišlo a totálně bez informací a komunikace
AK Avatar autora | 3.3.2019
vsetno pohode super obchod
MH Avatar autora | 3.3.2019
Oceňuji slušnou komunikaci.Zboži jsem zatím nevyzkoušela.
HH Avatar autora | 2.3.2019
Zboží bylo doručeno rychle a v pořádku. Doporučuji všem.
EZ Avatar autora | 20.2.2019
Všechno je v pořádku. Prima obchod.
I Avatar autora | 19.2.2019
Spokojenost, rychlá komunikace
DV Avatar autora | 15.2.2019
Spokojenost
M Avatar autora | 10.2.2019
Manbddjs

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 32

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.