Hodnocení obchodu

4,6 38 hodnocení
Přidat hodnocení
5
32x
4
2x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
HK Avatar autora Helen Kholová | 7.4.2020
Velice
PJ Avatar autora Petr Málek JUDr. | 7.4.2020
Doporučuji
IG Avatar autora Ibrahim Ghazal | 3.4.2020
super
PD Avatar autora Petr Dospěl | 30.3.2020
Doporučuji,jen bych trošku zlepšil komunikaci mezi dopravcem a příjemcem.Nic nepřišlo jako u PPL... a najednou volá pošťák že je u vrat,kdybych nebyl doma tak vzniká problém.
PR Avatar autora Petra Rybnikářová | 27.3.2020
Nejsem spokojená.Po době delší než 1měsíc od objednávky jsem jim napsala,že objednávku ruším. Z obchodu nebylo žádné info,že to bude trvat takto dlouho.To si můžu objednat sama z číny a budu alespoň zhruba vědět,kdy zboží přijde. Na můj email nikdo nereagoval a za týden mi zboží poslali. Tuto zásilku přebírat nebudu už z principu a kvůli jejich nekomunikaci se zákazníkem. Zboží jsem si stejně již koupila jinde. Takto si opravdu nepředstavuji normální obchod. Musíte více komunikovat,informovat zákazníka,že to bude trvat nepřiměřeně dlouho a pokud zákazník napíše,že s délkou dodací lhůty nesouhlasí,tak by jste to měli respektovat. Takhle prostě NE.
JD Avatar autora Jana Duchoslavová | 27.3.2020
Rychlé dodání! Perfektní mailová komunikace, doporucuji!
VG Avatar autora Vanessa Gorfer | 28.1.2020
ok
LH Avatar autora Linda Hladíkova | 26.12.2019
Zaslaný mystery box byl parádní, ale komunikace obchodu je katastrofální.. respektive žádná!! Tím zbytečně ztrácí plusové body!!
Avatar autora Hana Štěpánová | 30.7.2019
Velká spokojenost,doporučuji.
PK Avatar autora Petr Kratina | 13.7.2019
O.K.
Avatar autora JOSEF ČECH | 4.7.2019
Velmi spokojen.
P Avatar autora Petr Š | 4.4.2019
Trochu delší dodání, ale nikam nespěchám. Jinak vše OK
JM Avatar autora Janda Marek | 29.3.2019
Můžu obchod jen doporučit! Vše v pořádku došlo a zboží funkční!
RB Avatar autora Radek Barkman | 19.3.2019
Tak celá věc kolem mé objednávky se vysvětlila, balíček se zatoulal někde na cestě, z obchodu se mi omluvili a já omluvu přijal. Je to seriózní jednání a mohu tedy obchod doporučit.
RB Avatar autora Radek Barkman | 19.3.2019
Nespokojen. 11.3. Jsem si objednal zboží, dnes máme 19.3. a zboží nikde ! Pouze mi přišla hláška od zasilkovny, že čeká na dodání zboží z obchodu. Hláška přišla 11.3. 2019. Telefonoval jsem na telefon uvedený v mailu nemocný majitel mě odkázal na jiné číslo ze stránek obchodu, kde mi hovor spadnul do schránky. Co dodat.
PK Avatar autora Pavel Kolín | 18.3.2019
skvele
MK Avatar autora Mirka Konečná | 16.3.2019
Vše ok
Avatar autora Josef Čech | 14.3.2019
Perfektní služba !! Výrobek jsem zatím neprověřil. Voda je ještě studená !!
R Avatar autora RuldaCZE | 8.3.2019
Objednal jsem si z tohoto shopu nic mi nepřišlo a totálně bez informací a komunikace
AK Avatar autora Ales Kretek | 3.3.2019
vsetno pohode super obchod

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 38

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.